Proponujemy organizację  przyjęcia weselnego

w jednej z sal bankietowych hotelu bądź w namiocie plenerowym nad samym brzegiem jeziora. Zapewniamy doskonałe menu, skomponowane dokładnie według Państwa potrzeb i życzeń.

Zapewniamy noclegi dla gości weselnych, Nowożeńcy  otrzymują pokój gratis, organizujemy zaślubiny w plenerze jak i również uroczystość poprawin.

 

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.

 

 

Menu weselne

Bazując na wieloletnim doświadczeniu wiemy, iż  właśnie Menu Weselne jest najistotniejszą sprawą podczas całego przyjęcia.
Wraz z szefem kuchni skomponowaliśmy  urozmaicone menu w przystępnych cenach.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, dzięki którym będą Państwo zadowoleni.

Do każdego z Państwa podchodzimy indywidualnie, tworzymy menu oparte o specjalne diety i upodobania gości!

Wyśmienita kuchnia oraz przyajzna obsługa sprawią, że przyjęcie zorganizowane u nas pozostanie miłym wspomnieniem dla Młodej Pary oraz ich gości.

Obiad serwowany:

       Zupa podawana w wazie :

Rosół królewski z makaronem

Dania główne serwowane  na półmiskach:

Filet z dorsza w sosie śmietanowym ze świeżym koperkiem
Sznycel w panierce sezamowo-parmezanowej
Pieczeń wieprzowa ze świeżymi ziołami w sosie demi glace

Ziemniaki z wody z masełkiem

Zestaw surówek sezonowych

Bufet ciepły :

Szyneczki drobiowe ze szpinakiem w sosie serowym
Rolada z suszonymi pomidorami i fetą w ciemnym sosie pieczeniowym
Pałki miodowe z chili / Kasza ze świeżymi grzybami i cebulą
Ziemniaki opiekane w ziołach  / Kalafior z bułką tartą i masłem
Ryż z warzywami

Przekąski zimne serwowane na półmiskach :

Deska  mięs pieczonych- 3 rodzaje / Trio śledziowe / Sałatka Caprese  Marynaty / Pieczywo / Masło

II Danie gorące :

Krem z pomidorów z grzankami

Słodki bufet :

Kawa, herbata, ciasta, owoce

Napoje :

Soki owocowe 0,7 l/os
Lemoniada

Woda niegazowana

Obiad serwowany do wyboru:

       Zupa do wyboru serwowana  w wazie

Rosół królewski z makaronem  /  Krem ze świeżych pomidorów z grzanką ziołową  /  Krem z białych warzyw

Danie główne do wyboru serwowane na półmiskach 

Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem w sosie pomidorowym  /  Sznycel wiedeński panierowany /Pieczeń wieprzowa  w sosie grzybowym

Ziemniaki z wody z koperkiem  / Ziemniaki opiekane
Puree ziemniaczane

Surówka z białej kapusty , marchewki / Warzywa gotowane z masełkiem

Bufet ciepły serwowany w bufecie

Roladki drobiowe ze szpinakiem w sosie serowym  /  Schab pieczony w sosie demi glace  / Dorsz zapiekany w sosie cytrynowym / Kaszotto gryczane  / Kopytka ziemniaczane / Kalafior z bułką tartą i masłem

Przekąski zimne serwowane na półmiskach :

Pieczeń wieprzowa  w rozmarynie  / Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem / Domowy pasztet ze śliwką / Śledzie z rodzynkami i cebulą / Ryby w occie / Tartaletki z musem z wędzonej ryby  / Sałatka Caprese / Sałatka grecka / Marynaty / Pieczywo / Masło

II Danie gorące :

Pikantna zupa węgierska

Słodki bufet :

Kawa, herbata, ciasta, owoce

Napoje :

Soki owocowe 0,7 l/os
Lemoniada

Woda niegazowana

Obiad serwowany do wyboru :

Zupa do wyboru serwowana w wazie

Rosół królewski z makaronem / Krem z białych warzyw z bekonem prażonym / Zupa rybna z mleczkiem kokosowym i sandaczem

Danie główne do wyboru serwowane na półmiskach

Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku z serem gorgonzola w sosie borowikowym / Kaczka w sosie żurawinowo – wiśniowym / Roladka z indyka z grzybami, serem pleśniowym w sosie szczawiowym

Ziemniaki zapiekane z ziołami / Ziemniaki gratin / Puree ziemniaczano – chrzanowe / Kaszotto

Blanszowana marchewka w pomarańczy i chili / Bukiet warzyw gorących / Zestaw trzech surówek

           Bufet ciepły serwowany w bufecie

Gęś konfitowana w sosie porzeczkowym / Pieczeń wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu / Filet z sandacza zapiekany w sosie cytrynowym na martini / Ziemniaki pieczone z ziołami / Warzywa zapiekane pod sosem beszamelowym

Przekąski zimne serwowane na półmiskach :

Pieczeń wieprzowa w rozmarynie / Szynka pieczona w czerwonym winie / Rolada drobiowa / Pasztet domowy / Terrina z sandacza / Śledź pod puszystą cebulką zaprawianą w śmietanie  / Tymbaliki drobiowe / Sałatka grecka / Sałatka Caprese / Sałatka z pstrągiem wędzonym / Marynaty / Pieczywo / Masło

II Danie gorące :

Strogonow

Flaki z bułką na zakwasie

Słodki bufet :

Kawa, herbata, ciasta, owoce

Napoje :

Soki owocowe 0,7 l/os
Lemoniada

Woda niegazowana

Obiad serwowany do wyboru :

Zupa do wyboru serwowana w wazach 

Rosół królewski z makaronem / Krem z pieczonego buraka z serem feta i migdałami prażonymi / Zupa ucha wg. przepisu Magdy Gessler

Danie główne do wyboru serowane

Policzki wołowe w sosie winnym / Pierś z gęsi w sosie brandy / Filet z łososia ze szpinakiem zapiekany pod beszamelem

Kasza bulgur / Gnocchi szałwiowe w maśle / Puree ziemniaczane

Zestaw trzech surówek / Buraczki na ciepło w czerwonym winie i sezamie

         Bufet ciepły serwowany w bufecie

Lasagne bolognese z sosem z suszonych pomidorów / Sandacz zapiekany w sosie cytrynowym na martini / Ragout drobiowe z warzywami i grzybami / Zrazy wołowe w sosie własnym / Kluski śląskie / Czarny ryż włoski

Przekąski zimne serwowane na półmiskach :

Pieczeń wieprzowa w rozmarynie / Szynka pieczona w czerwonym winie / Pasztet domowy / Śledź w trzech odsłonach / Sałatka grecka / Sałatka z pstrągiem wędzonym /Sałatka jarzynowa / Tatar wołowy na półmiskach / Terrina z sandacza w galarecie / Koreczki / Deska ryb wędzonych / Tartaletki z musem z ryb wędzonych / Vol-au-vent z musem z suszonych pomidorów / Marynaty / Pieczywo / Masło

II Danie gorące :

Żurek z białą kiełbasą, jajkiem w chlebku lub Strogonov

Słodki bufet :

Kawa, herbata, ciasta, owoce

Napoje :

Soki owocowe 0,7 l/os
Lemoniada

Woda niegazowana

Dodatkowo :

Dzieci do lat 3 opłata nie obejmuje

Dzieci w wieku od 3 do 10 lat – 50% wartości

Obsługa techniczna wesela – 50 % wartości

Przyjęcia przewidywane są do godziny 04:00 – za każdą godzinę przedłużenia naliczana będzie opłata w wysokości 500,00 zł brutto.

 

                                 Opłata serwisowa tzw. korkowe – 500,00 zł

  Stół wiejski :

Pieczony pasztet domowy, szynka wieprzowa z ratką, kiełbasa wiejska, pasztetowa biała, boczek wędzony, salceson wiejski, kaszanka, baleron kabanos, grzybki marynowane, pikle, wybór serów, smalec z cebulą, ogórki kiszone, chrzan, musztarda

Dla 50 osób -1100,00 zł / Dla 100 osób 1900,00 zł

Prosto z sieci Pirata:

Ryby wędzone: sielawa, sieja, węgorz, pstrąg tęczowy, łosoś, sos tatarski ,pikle,  smalczyk z cebulką, grzyby marynowane, mus chrzanowy

Dla 50 osób -1100,00 zł / Dla 100 osób 1900,00 zł

Za wynajęcie klimatyzowanego namiotu bankietowego nad jeziorem przewidywana jest opłata jednorazowa w wysokości :

2500,00 zł do 50 osób

4000,00 zł powyżej 50 osób

 

Więcej informacji: marketing@pirat.com.pl lub sprzedaz@pirat.com.pl
511 858 554 lub 509 154 174

Rezerwacja
close slider
Top