Zapraszamy Państwa na kolejną, już 20, jubileuszową, organizowaną przez nas zabawę Sylwestrową!!!!

MENU

 

Przystawki:

Tarta / Śledź / Konfitura z cebuli / Mus chrzanowy / Kapar

Danie główne serwowane

Ryba w panierce z parmezanem / Puree z zielonego groszku / Tagliatelle warzywne

 

BUFET CIEPŁY

Zupa

Marokańska

Dania gorące

Polędwiczki wieprzowe otulone boczkiem z sosem Gajowego z nutą śliwowicy

Pirackie pierogi z mąki orkiszowej lub pszennej faszerowane sandaczem

Roladki drobiowe faszerowane warzywami i serem wędzonym z sosem winno – ziołowym

Dodatki

Trio kopytkowe / Ziemniaki pieczone / Warzywa gotowane

 

O 22:00 Piracka Zdobycz

Serwowane przez Szefa Kuchni

 

Po 23.00

Tort jubileuszowy

 

O 1.00

Zupa meksykańska

Przekąski zimne:

Kurczak w cieście kataifi

Tatar wołowy na francuskim cieście

Rolada rybna z paluszkiem krabowym

Karkówka z kaparami i czosnkiem marynowanym

Pasztet z dzika

Smalec piracki

Trio śledziowe

Polędwiczka na francuskim cieście pod pastą jajeczną

Vol-au-venty z musem orzechowym i gorgonzolą

Galaretka z pstrąga z dynią marynowaną

Sałatka makaronowa z surimi

Finger food (różne rodzaje)

Koreczki wegetariańskie

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Bufet słodki

Ciasta różne rodzaje

Kawa, herbata, soki owocowe, woda niegazowana

Wiejski stół

Rezerwacja
close slider
Top