Odkryj przepyszną kuchnię regionalnąRestauracja Nie Lada Ryba

Nasza Restauracja proponuje menu inspirowane kuchnią regionalną po Rewolucjach Magdy Gessler. Restauracja Nie Lada Ryba jest spokojnym i rodzinnym miejscem, a nasi Goście mogą poczuć się, jak u siebie. Serwowane przez nas dania są nie tylko smaczne, ale i pięknie podane.

Codziennie zapraszamy na pyszne, bogate śniadania w formie bufetu.

W naszej karcie Goście znajdą także duży wybór win i napojów.

A wszystko to okraszone jest wyjątkowym widokiem na Jezioro Ukiel.

Ta lada jest pełna ryb i nadziei. Jesiotr jest cudowny. Sandacz jest przepyszny, jeden z lepszych, jakie w życiu jadłam. Jest to jedno z niewielu miejsc, gdzie można zjeść prawie wszystkie ryby z jeziora, na każdy możliwy sposób. Pyszne, świeże. Uśmiechają się do ciebie. A ja się uśmiecham do Was, tu trzeba przyjść. październik 2017, Magda Gessler, Kuchenne Rewolucje

Karta menu

Krucha tarta z porem, wędzoną rybą i pietruszkowym pesto
Pajda chleba z wędzoną rybą z sosem tatarskim
Sałatka z kurczakiem, boczkiem i prażonym słonecznikiem
Selekcja sałat z kozim serem, oliwkami i warzywami
Domowy rosół z makaronem
Flaki na ostro
Krem z pomidora

Krem z zielonego groszku z rybą

Tradycyjna zupa rybna
Kotlet schabowy na kapuście z grzybami i puree ziemniaczano-chrzanowym
Pierś z kurczaka z kostką na  duszonych grzybach leśnych w śmietanie podana z talarkami ziemniaczanymi
Placuszki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem  i deepem jogurtowo-czosnkowym

Kociołek myśliwski

Udko z kaczki z kaszą pęczak, burakiem na ciepło i sosem żurawinowo-wiśniowym

Tagiatelle ze szpinakiem i pomidorkami cherry z serem Lazur

Penne z kurczakiem i grzybami ze świeżą pietruszką skropione oliwą truflową

Filet z sandacza w papilocie

Jesiotr zapiekany na maśle klarowanym w sosie śmietanowo-szczypiorkowym oraz puree ziemniaczane z chrzanem

w/g przepisu Magdy Gessler
Napoleonka z Sandacza podana ze szpinakiem i oraz puree ziemniaczanym z chrzanem
w/g przepisu Magdy Gessler
Fish and chips z sosem tatarskim

Pstrąg smażony w całości

Sandacz  filet smażony

Lin flet smażony

Okoń filet smażony

Rosół domowy
Spaghetti Bolognese
Nuggetsy drobiowe z frytkami i marchewką
Mini rybka z frytkami i marchewką
Naleśniki z nadzieniem twarogowym z sosem owocowym
Deser lodowy z bezą i owocami
Domowe ciasto

Godziny otwarcia

Śniadania
poniedziałek – sobota: 7.00 – 10.00
niedziela: 8.00 – 10.00

Restauracja a’la carte
codziennie 12.00 – 22.00

Rezerwacja

Restauracja Nie Lada Ryba
(+48) 89 521 13 44
(+48) 500 411 443

Rezerwacja
close slider
Top